Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op druivenras
Zoek op producent
Zoek op herkomstgebied
Zoek op dranksoort
Zoek op smaak
Zoek op flesinhoud

Thema: Vin & Fromage

Say Fromage!

Datum
20-04-2024
Tijd
19:30 uur tot 22:30 uur
Locatie
La Bordelaise, Nieuwe Rijn 36, Leiden
Prijs
€ 47,50

Lees verder en aanmelden

Hors-catégorie: Duitse Riesling

Onze grote liefde: Riesling, en dan vooral uit Duitsland.

Datum
10-05-2024
Tijd
19:30 uur tot 22:30 uur
Locatie
La Bordelaise, Nieuwe Rijn 36, Leiden
Prijs
€ 59,00

Lees verder en aanmelden

Thema: Eilandwijnen

Ontdek de typiciteit van een aantal bijzondere 'eilandwijnen'! Ieder eiland heeft vaak zijn eigen unieke klimatologische omstandigheden of een specifiek bodemtype die hun invloed kunnen geven op de wijn.

Datum
21-06-2024
Tijd
19:30 uur tot 22:30 uur
Locatie
La Bordelaise, Nieuwe Rijn 36, Leiden
Prijs
€ 47,50

Lees verder en aanmelden

Hors-catégorie: Charles Heidsieck Champagne

Charles Heidsieck: "A taste of history, a scent of legend...

Datum
06-07-2024
Tijd
19:30 uur tot 22:30 uur
Locatie
La Bordelaise, Nieuwe Rijn 36, Leiden
Prijs
€ 59,00

Lees verder en aanmelden

Culinaire wijnreis Duitsland

Bezoek de premier wijngaarden van o.a. Clemens Busch en Reichsrat von Buhl

Beleef de unieke kans om een bezoek te brengen aan uw favoriete wijngaarden en makers langs de Rijn. Tijdens deze geheel verzorgde 5-daagse reis bezoekt u topproducenten van Riesling en Spätburgunder als Clemens Busch (Moezel), Reichsrat Von Buhl (Pfalz) en Toni Jost (Rheinhessen). Diverse producenten zijn exclusief verkrijgbaar bij Noordman Wijnen en La Bordelaise. We reizen per comfortabele touringcar dus u kunt proeven naar hartenlust! Inclusief kookworkshop op de wijnheuvels van de MittelRhein. Daarnaast genieten we van de prachtige natuur en vergezichten langs de Rijn, haar pittoreske plaatsjes en bijzondere keuken.

Deze prachtige wijnreis vindt plaats van 5 tot en met 9 mei 2024.

Kijk voor het hele programma, kosten en inschrijven op:

https://hemminkways.nl/culinaire-reizen/

Deze wijnreis wordt georganiseerd door Jeroen Haver en Monique Hemmink. 

Jeroen Haver is al meer dan 15 jaar met wijn bezig, eerst als hobby en inmiddels ook professioneel, als eigenaar van Pancras Wines. Daarmee verzorgt hij wijn-kennis-proeverijen over heel het land, op werk, thuis of andere bijzondere plek. Pancras Wines richt zich in het bijzonder op duurzame en biologische verbouwde wijnen. Hij is WSET3- en SDEN-gediplomeerd en op vrijdag helpt hij klanten bij La Bordelaise in Leiden. Vanuit zijn achtergrond heeft hij zeer ruime ervaring met het geven van trainingen en voorlichting, het organiseren van professionele reizen en het houden van proeverijen. Tevens is Jeroen bestuurslid van de Chaîne des Rôtisseurs Nederland, een internationale organisatie van liefhebbers van gastronomie en culinaire cultuur. Werken met Jeroen staat garant voor enthousiasme, kennis, professionaliteit, originaliteit en plezier!

In samenwerking met Monique Hemmink van Hemminkways  organiseert hij wijn- en culinaire reizen. Al meer dan 25 jaar arrangeert Monique reisconcepten en reizen op gebied van culinair, cultuur, kunst, studie en werk waar persoonlijke aandacht en detaillering prioriteit heeft. Monique gaat niet voor de geijkte weg, maar kiest altijd voor een product op maat dat past bij de klant. Sinds een prachtige wijnreiservaring naar Spanje werken Jeroen en Monique nu samen in het ontwikkelen en aanbieden van wijn- en culinaire reizen. "Het genieten van een reis wordt niet alleen gevormd door de bijzondere plekken en ervaringen, maar ook door de contacten van reisgenoten en/of groep waarmee je op stap bent."  

Wijnreis Duitsland

 

Even geduld a.u.b.