Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op druivenras
Zoek op producent
Zoek op herkomstgebied
Zoek op dranksoort
Zoek op smaak
Zoek op flesinhoud

De aanbevelingen van Joris Kleijs
Eigenaar – vinoloog

Waar er bij de meeste kinderen gewoon melk in de fles zat, vermoeden we dat Joris stiekem met wijn grootgebracht is. Na een wervelende studietijd aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden en de nodige werkervaring in de gastronomie in metropolen Londen en Amsterdam kon het dan ook niet uitblijven dat Joris zich met hart en ziel aan de wijn zou overgeven. Inmiddels is hij, naast dat hij een Italiaanse wijnimport runt, in de voetsporen van zijn vader getreden als mede-eigenaar van Noordman en La Bordelaise. Toch iets met appels en bomen.


1

Etna Bianco Piano dei Daini 2020 Tenute Bosco 2020

Wijn uit Italië

Etna Bianco Piano dei Daini 2019 is gemaakt van 90% Carricante aangevuld met Catarratto, Grecanico en Inzolia uit de beide wijngaarden. De wijn is levendig en fris, met citrus en wit fruit, en licht ziltig in de mond.

Joris Kleijs

Extra aanbeveling door Vinoloog Joris Kleijs
Oogstjaar: 2019

"De machtige vulkaan Etna zorgt voor een uniek terroir van vulkantische zandbodem, voldoende regen en hooggelegen wijngaarden op wel 600 meter boven zeeniveau..." Lees meer

21,90 19,70 per fles

Aanbieding
2

Etna Rosso Piano dei Daini 2018 Tenute Bosco 2018

Wijn uit Italië

Een transparante wijn met veel rood fruit, rijpe tannines en een subtiel pepertje. 10 jaar bewaren lijkt ons geen enkel probleem.

Joris Kleijs

Extra aanbeveling door Vinoloog Joris Kleijs
Oogstjaar: 2019

"De machtige vulkaan Etna zorgt voor een uniek terroir van vulkantische zandbodem, voldoende regen en hooggelegen wijngaarden op wel 700 meter boven zeeniveau..." Lees meer

21,90 19,70 per fles

Aanbieding
3

Senzavandalismi Cesanese del Piglio - Abbia Nova

Dit is waar het om gaat! 100% Cesanese d’Affile, het ultra-lokale druivenras. De gisting verloopt spontaan, dus zonder enige toevoeging; de op de schillen aanwezige gist zet het proces in werking.

Joris Kleijs

Extra aanbeveling door Vinoloog Joris Kleijs
Oogstjaar: 2020

"Massa's fruif, fris, opwekkend en weinig alcohol. Misschien we de spannendste wijn die ik ken." Lees meer

16,95

Vanaf 12 stuks 15,54 per stuk

Even geduld a.u.b.