Assortiment
Als er iets bijzonders op de barbecue gaat, zoals picanha (staartstuk) of côte de boeuf, dan horen daar natuurlijk dito wijnen bij. Onze favorieten? Allereerst de krachtige én elegante Ribera del Duero van Antídoto, gemaakt in het ruige, hooggelegen Soria. Spaanse wijn met karakter, net als z’n beroemde maker Bertrand Sourdais (tevens eigenaar van Domaine de Pallus in de Loire). Daarnaast de weergaloze Columelle van Richeaume. Deze eigenzinnige rode uit de Provence heeft evenveel verfijning als diepte en complexiteit. Hij is natuurlijk biologisch – een voorwaarde voor wijnen van hoge kwaliteit volgens de familie Hoesch. Benieuwd? Bestel beide nu extra voordelig en verzeker uzelf van een onvergetelijk barbecuefestijn!
Dieprode kleur met paarse gloed. Jeugdig en expressief in geur met florale nuances, rijpe braam, pruim en fraai eiken. Heel puur, verleidelijk en vol in smaak met krachtige, rijpe tannine en goede frisheid.
Franse rode wijn met een intense geur en smaak. Jong gedronken past deze wijn heel goed bij licht gekruide gerechten. Gerijpt erg lekker bij kalfsvlees of fijn gevogelte.
Voordelen eigen account
Voordelen horeca account