Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op druivenras
Zoek op producent
Zoek op herkomstgebied
Zoek op dranksoort
Zoek op smaak
Zoek op flesinhoud

Twee bijzondere wijnen
uit de Mosel en Galicië

Wat deze schitterende biodynamische Riesling van Clemens Busch en verfijnde Galicische Mencía van Dominio do Bibei gemeen hebben? De druiven voor beide wijnen worden geoogst op prachtige, duizelingwekkend steile hellingen, respectievelijk langs de rivier de Mosel en de rivier Bibei. Uiteraard gebeurt dat handmatig; de wijngaarden zijn onbegaanbaar voor machines. De rieslingstokken groeien op rode leisteen, de mencíastokken op een combinatie van leisteen en graniet. Het levert twee indrukwekkende terroirwijnen op, van twee absolute topproducenten. Proef het zelf en bestel snel ons scherp geprijsde wijnpakket!

Pure verfijning van steile hellingen in de Mosel en Galicië

1

Wijnpakket bijzondere wijnen mei (2x3 flessen)

De druiven voor beide wijnen worden geoogst op prachtige, duizelingwekkend steile hellingen, respectievelijk langs de rivier de Mosel en de rivier Bibei. Het levert twee indrukwekkende terroirwijnen op, van twee absolute topproducenten.

Complexe Riesling van cultproducent Clemens Busch

2

Clemens Busch Mosel Vom Roten Schiefer Riesling Trocken 2018

Wijn uit Duitsland - Mosel

Fraaie Duitse droge witte wijn met een subtiel aroma van citrus, lichte kruiden en bloemen. De smaak is elegant en frisdroog. Goed te combineren met visgerechten, asperges of gevogelte.

17,95 15,50

Vanaf 12 flessen 14,50 per fles

Aanbieding
Even geduld a.u.b.